Met de KHD naar het WinterWonderLand

Een Zondagochtend Concert voor het hele gezin!

Op zondagochtend 11 december verzorgt de KHD in het Cultuurcentrum een bijzonder concert in winterse sferen, vooral ook aantrekkelijk als je eens met het hele gezin -in aanloop naar de Kerstperiode- een bijzonder gevarieerd concert wil bezoeken. Het concert is een boeiende mix van kerst- en lichte muziek (zoals The Lion King), verzorgd door volwassen, jongere en -soms- zeer jeugdige muzikanten.

Presentatie Het Nieuw Orkest.

Het WinterWonderLand is tevens de presentatie van Het Nieuw Orkest, de nieuwste loot aan de KHD-stam. In dit orkest is iedereen welkom die in het verleden een instrument heeft bespeeld of nog bespeelt op een basisniveau (niveau A).
Van dit orkest maken ook deel uit de jeugdleden van de KHD die hun A-diploma gehaald hebben. Het Nieuw Orkest staat onder leiding van Ralph Burmmans

Behalve Het Nieuw Orkest verzorgen ook het Slagwerk-ensemble én de Jeugdslagwerkgroep (o.l.v.
dirigent Maarten Manders) een optreden. Dit familieconcert zou niet compleet zijn als niet ook de leerlingen van de KHD de kans kregen om zich te presenteren. Voor de leerlingen, die spelen op een blaasinstrument is dit zelfs de eerste keer, maar natuurlijk verzorgen ook de zeer jeugdige leden op de blokfluit (olv Merel Cuppen) en last but not least het Jeugdensemble onder leiding van Marga van der Wallen een optreden.

Organisatie

De organisatie van het WinterWonderLand is in handen van de jeugdcommissie van de KHD.

Zondagochtend 11 december
Aanvang: 10.30
Entree: gratis
Kaarten: www.ccdeurne.nl

Behalve het WinterwonderLand verzorgt het Groot Orkest van de KHD o.l.v. Martien Maas twee
kerstconcerten op 17 en 20 december. Bestel hier uw kaarten voor 17 december of 20 december.