Komt u ook naar PEER?

Op 2, 3 en 4 november kunt u de voorstelling PEER bijwonen in Cultuur Centrum Deurne. De basis van de voorstelling is het toneelstuk van Hendrik Ibsen over Peer Gynt en de bijbehorende muziek van Edward Grieg. Muziek, zang, dans, toneel én kunst komen samen in PEER. Een voorstelling voor jong én oud. Een theaterspektakel over het leven van Peer, een vreemde jongen uit Noorwegen. Schrijfster Ibby probeert de daden van de intrigerende Peer te vatten in woorden. De verhalen zijn fantastisch, maar ook bijna te ongeloofwaardig om op te schrijven. Zo slecht en onbetrouwbaar kan een mens toch niet zijn?

PEER zorgt voor verrassende ontmoetingen en verbindingen tussen diverse verenigingen en individuen uit Deurne. Het Groot Orkest en de Slagwerkgroep van de Koninklijke Harmonie Deurne, Makandra, de Peelcomedianten, LG Dans en diverse andere (Deunese) artiesten werken samen aan deze prachtige voorstelling. De Koninklijke Harmonie ondersteunt muzikaal alle andere deelnemers, waardoor het verhaal en de muziek tot leven komen.

Data en kaartverkoop
Kaarten voor PEER zijn al verkrijgbaar. U kunt ze online bestellen via de website van het CCD . Ook kunt u kaarten ophalen bij de balie of telefonisch bestellen. Kijk hier voor openingstijden en info. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november kunt u de avondvoorstelling bijwonen. Op zondag 4 november is er een middagvoorstelling. Alle voorstellingen zijn in Cultuur Centrum Deurne.

Prijzen
Kaarten kosten € 17,- per stuk. Prijs is inclusief 1 consumptie
Kinderen t/m 16 jaar betalen € 12,- per kaartje. Prijs is inclusief 1 consumptie.