Kerstconcerten KHD

Ook dit jaar brengen diverse geledingen van de Koninklijke Harmonie Deurne u helemaal in kerstsfeer met hun kerstconcerten.

Groot orkest
Ook dit jaar zal het Groot orkest van Koninklijk Harmonie Deurne een tweetal kerstconcerten verzorgen in de sfeervolle Kapel van Zorgdorp Deurne (Vlierdenseweg 109). De kerstconcerten vinden plaats op zaterdag 19 dinsdag 22 december. . Reserveren voor het concerten is vanwege de grote belangstelling helaas niet meer mogelijk. Aanvangstijd voor beide concerten is 20.00 uur.

Het Groot Orkest van KHD onder leiding van Martien Maas brengt u een sfeervol en verrassend programma in samenwerking met marimbaspeler Jacob van Eijk en zangeres Babz Verhoeven.

Jeugdleden
Ook de jeugdleden van de Koninklijke Harmonie Deurne brengen u in kerststemming met hun eigen kerstconcert.  Op vrijdag 18 december om 19.30 uur bent u van harte welkom in de kapel van Zorgdorp Deurne. Zowel de blokfluitgroep, het jeugdensemble, het jeugdorkest als de jeugdslagwerkers laten tijdens dit concert van zich horen. Kaartjes voor dit kerstconcert kosten 2,50 Euro en zijn verkrijgbaar in de harmoniezaal (harmoniestraat 1) a.s. donderdag van 18.30 – 19.30 uur.