*Geannuleerd* “Eine kleine Nachtmerrie” met Maartje & Kine en KHD

Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd in het kader van de bestrijding van het Coronavirus, kan en mag het concert met Maartje & Kine op 29 maart helaas geen doorgang vinden. Hetzelfde geldt voor de voorstelling op 1 april. Beide voorstellingen zijn daarom geannuleerd.

Gezien de inspanningen en investeringen die voor deze productie al zijn gepleegd, is het streven om de beide voorstellingen in te halen op twee vervangende data. Daarvoor zijn we al druk in overleg met Maartje & Kine, dirigent en het CCD. Gekochte kaarten voor de voorstellingen op 29 maart en 1 april blijven geldig. Wanneer de concerten worden ingehaald kunnen we nu uiteraard nog niet melden en is ook afhankelijk van de verdere ontwikkelingen rondom het Coronavirus.


Het concert begint. De muziek is magnifique. Je kan een speld horen vallen. Dan begint het. De pianist verliest zijn hand door de pianoklep. De viool laat zich niet meer besturen. Bach verandert via Michael Jackson naar Mexican Hat Dance. Een nachtmerrie voor je oren en ogen. Luisteren en huiveren was nog nooit zo lekker.

“Eine Kleine Nachtmerrie” is een show vol virtuositeit, muziek, zang en humor. Een voorstelling voor iedereen van 8 tot 88 jaar, voor klassieke muziekliefhebbers en voor iedereen die gillend wegrent bij het zien van het woord Mozart. Het resultaat van een unieke samenwerking tussen Maartje & Kine en Koninklijke Harmonie Deurne.

Maartje & Kine trekken sinds enige jaren door Nederland met hun humoristisch-virtuoze theatershows. Deze twee multi-instrumentalisten kunt u kennen van hun optredens bij DWDD, Podium Witteman, Opium op Oerol, Lowlands of Concert at Sea. Moeiteloos suizen ze van Grieg naar Strauss en van Star Wars naar Jacques Brel. Een concert om niet te missen!

Zondag 29 maart – 14:00 uur
Woensdag 1 april – 20:15 uur
Ticketprijs: 19,50 Euro

De kaartverkoop begint op 5 februari via het Cultuurcentrum Deurne.